За нашите гости сме подготвили туристически пътеки и преходи с водач, посещение на зоологическата градина в Айтос, посещение на етнографски комплекс „Генгер”. А ако желаете, може да наемете колелета под наем и да се разходите със семейството из местноста.

Туристически преходи

И докато дамите релаксират в СПА центъра за господата сме подготвили:

Риболов

За любителите на риболова ще бъде на разположение нашият язовир за спортен риболов. Интересното е, че в него има два водоизточника и водата е постоянно прясна. Ние осигуряваме такъмите безплатно. Ако желаете можете да задържите улова и да ви го приготвим в нашата кухня срещу заплащане. Килограм от улова е на цена 5лв.

За любителите на лова сме подготвили терени с различни видове едър и пернат дивеч, естествено в законово разрешените периоди. Разполагаме и със стрелбище и треньор за обучение на млади ловци с подвижни мишени за различен дивеч и спортна стрелба по чинийки. Ако нямате пушка ние ще ви я осигурим.

Лов

Стрелбище

За отдушник, забавление и за обучение предлагаме на нашите гости стрелба с ловна пушка и карабина. Сертифицираното стрелбище с лицензиран инструктор предполага едно истинско мъжко изживяване.
Предлагаме различни видове стрелби:
1. Ловна стрелба – Скийт
– Една серия от 25 чинийки изстрелвани от 8 поста и кули
2. Ловна стрелба -Трап
– Една серия от 25 чинийки изстрелвани от 6 поста
3. Ловна стрелба – Спортинг
– Пет серии по 25 изстрела от 5 поста
4. Учебна ловна стрелба по движеща се мишена
– Бягащ глиган
– Бягащ заек
Цената на всички стрелби е 1лв. на изстрел с включени – патрони, мишени или чинийки и инструктор. Няма ограничения в сериите … стреляте колкото искате и колкото имате нужда. Обучителните стрелби се провеждат в 4 поредни дни с по една серия на ден. Обучението се провежда от инструктор Тодор Бойчев.